Hollandsk
Menu

Herfst & Wintercollectie 2018

Gratis strikkeopskrifter | Efterår / Vinter kollektion 2018


Mode is ontwikkelt zich constant met nieuwe trends en stromingen wat betreft kleuren en details. Dit geldt ook wanneer het om brei-designs gaat. Daarom houdt onze designer zich altijd up-to-date als het gaat om mode in het algemeen als uiteraard binnen de breiwereld. Dit zorgt ervoor dat we nu een nieuwe, eigentijdse en moderne breipatronencatalogus voor de herfst/winter 2018 kunnen uitgeven. Het is in onze ogen belangrijk dat de zelfgebreide kleding goed gecombineerd kan worden met de meer algemene trends binnen kledingstukken zoals broeken, jeans, rokjes etc.

Onze nieuwe collectie bestaat uit 36 splinternieuwe en modieuze breidesigns die passen bij het jaar 2018. De patronen uit de collectie zullen de volgende weken hier op de website gepubliceerd worden. De herfst en winter van 2018 zal veelal gekenmerkt worden door gebreide artikelen. Hieronder volgt éen korte beschrijving van enkele trends binnen het breien anno 2018.

Aarde- en natuurkleuren

Een van de stromingen en trends binnen de herfst- en wintermode is het gebruik van aarde- en natuurkleuren. In de afgelopen jaren waren kleuren als olijven en bordeaux vaste waarden in de modescene. Deze kleuren worden in breidesigns gecombineerd met andere donkere en warme kleuren als dennengroen, roest en andere bruine tinten. Met deze kleuren beweegt de trend van 2018 zich meer naar aarde- en natuurkleuren, waardoor de ontwerpen éen warme en ingetogen uitdrukking krijgen.
Als onderdeel van de modekleuren in de herfst van 2018, gaat de gele en mosterdgele kleur meer plaats krijgen, en zal zorgen voor éen frisse wind in uw kas

Een andere trend binnen de 2018-mode zijn oranjerode tinten. Rood is sinds enkele decennia on-and-off in het modebeeld, maar alles wijst erop dat de kleur in 2018 sterk terug komt. Met name de 'brievenbus'-rode en oranjerode tinten winnen terrein. 

Strepen en ruches

Ruches hebben het afgelopen seizoen de catwalks gedomineerd over de hele wereld, en het einde is zeker niet in zicht. Het is de perfecte keus voor hen die éen vrouwelijk tintje aan hun breisels willen geven. Een andere trend in de herfst is strepen, die de traditionele designs met effen kleuren aanvullen. Er kan zowel met brede als smalle banen gewerkt worden of éen combinatie van beide.

Laat je inspireren op Instagram
@mayflowerknitting