Hollandsk
Menu

 

Over Mayflower

Mayflower A/S heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als de grootste garengroothandel van het Noorden, en levert garen aan winkels in Denemarken, Zweden en Noorwegen.

Het bedrijf is gevestigd in Brønderslev, Denemarken, waar op dagelijkse basis garen naar de vele garenwinkels en webwinkels wordt gestuurd. Mayflower A/S is eigendom van, en wordt geëxploiteerd door John Svendsen en richt zich op het leveren van kwaliteitsgarens in modieuze kleuren voor brei- en haakenthousiasten.

Het verhaal van Mayflower

Mayflower werd opgericht in 1951. Sinds die tijd staat Mayflower bekend als "het schip" onder breiers in vele landen over de hele wereld.

In 1995 wordt Brønderslev de thuisbasis van Mayflower, en is het tot op de dag van vandaag een van de grootste groothandelaren van het Noorden. Mayflower levert kwaliteitsgaren en accessoires aan Deense, Zweedse en Noorse speciaalzaken. Hoewel Mayflower oorspronkelijk doorbrak met katoen garen, is het vandaag de dag veel meer dan dat. Ons assortiment is breed en bevat onder andere garen van wol, zijde, mohair, linnen en alpaca. 

Mayflower heeft zich met de tijd doorontwikkeld tot een modehuis, met een Europees geinspireerde collectie. Al onze breipatronen zijn gratis toegankelijk, en kunnen hier gratis worden gedownload

Laat je inspireren op Instagram
@mayflowerknitting